Skip to main content

Expertise op Afstand

Samen maken we de zorg zichtbaarder.

Ik innoveer vanuit een behoefte, niet vanuit wat technisch mogelijk is.

Uitdaging

Om een innovatie goed te kunnen implementeren is er draagvlak bij management en zorgmedewerkers nodig. Daarnaast moet de innovatie eenvoudig en snel te implementeren zijn om een acuut probleem op te kunnen lossen. Voorbeeldcases en referentieklanten zijn dan ook absoluut een must, zodat we niet het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. De acute uitdaging is de behoefte aan betere communicatiemogelijkheden tussen zorgprofessionals.

Oplossing

Expertise op Afstand vertegenwoordigt een innovatieve aanpak van samenwerking in de zorg, die voldoet aan een dringende behoefte door acute problemen op te lossen. Zorgprofessionals hebben behoefte aan het eenvoudig en veilig delen van media. Specialisten/behandelaren komen vaak handen tekort en willen graag meer media digitaal ontvangen om op afstand te kunnen beoordelen.

-Aansluiten op bestaande kennis: Iedereen kan al met een app een foto of video maken en delen
-Eenvoudig te implementeren is: Geen lange IT projecten, gewoon de App installeren en klaar

Voordelen

Met Expertise op Afstand los je een acuut probleem op wat anders in de nabije toekomst alleen maar groter zal worden. Je helpt zorgmedewerkers direct, vanaf dag 1. Er is ruime ervaring en expertise aanwezig, doordat meerdere zorgklanten je voorgingen. Expertise op Afstand maakt gebruik van bestaande kennis en kunde en draait in de veilige NeN gecertficieerd cloud, waardoor er weinig tot geen tijd van IT nodig is.

Download nu de case van Tamara voor meer achtergrondinformatie