Skip to main content

Expertise op Afstand met GemShare

Ontvang beelden met nuttige informatie in de Gemvision App.

“Ik kan niet overal tegelijk zijn!”

Uitdaging

Als behandelaar moet ik een goede inschatting maken van een cliënt situatie. Dit doe ik vaak op basis van wat de zorgprofessional mondeling beschrijft. Dat maakt het vaak lastiger om de ernst van een situatie in te schatten en een advies te geven.

Het komt dan ook voor dat ik voor een afspraak bij een cliënt langs ga terwijl dit achteraf niet nodig was geweest. Had ik maar een duidelijker beeld bij de cliënt situatie gehad dan kon ik het vooraf beter beoordelen.

Oplossing

Via GemShare ontvang ik nu van zorgprofessionals foto’s en video’s van cliënt situaties mét nuttige informatie. Zodra er wat met me wordt gedeeld krijg ik een melding en kan ik de beelden direct bekijken zodra er tijd voor is.

Voordelen

Nu zorgprofessionals heel eenvoudig beelden met mij kunnen delen kan ik cliënt situaties op afstand beter en sneller beoordelen. Ook kan ik nu eventuele acties alvast uitzetten. Mijn werkdruk neemt af waardoor ik mijn cliënten meer persoonlijke aandacht kan geven.

“De bewoner hoeft minder bezoeken van behandelaren af te wachten én krijgt hiermee sneller de juiste zorg geleverd!”

Download nu de case van Femke voor meer achtergrondinformatie