Skip to main content

Expertise op Afstand met GemCall

Kijk mee op afstand over de schouder van de leerling met de Smart Glasses App.

Ik zie wat de leerling ziet

Uitdaging

Als praktijkbegeleider is het een uitdaging om nieuwe leerlingen goed te begeleiden en een goede inschatting te maken van hun voortgang. Ik ben dan ook veel onderweg voor persoonlijke begeleiding en aftoets momenten.

Dit kost veel reistijd en daardoor ben ik minder flexibel in de planning met de leerlingen.

Oplossing

Via de Smart Glasses App kan ik als leerling begeleider live op afstand meekijken met de leerling tijdens zorgsituaties bij cliënten en tijdens aftoets momenten. Ik zie en hoor precies wat de leerling ziet en kan op afstand aanwijzingen geven.

Ook kan ik een foto maken en video opnemen van wat de leerling ziet zodat ik deze later nog eens kan bekijken.

Voordelen

Doordat ik op afstand live over de schouder van de leerling mee kan kijken kan ik sneller begeleiding geven. Doordat ik ik zie en hoor wat de leerling ziet kan ik mijn fysieke

bezoeken op locatie beperken tot de noodzakelijke en ben ik flexibeler in het aftoetsen.

Dit bespaart veel reistijd en reiskosten. Daarmee kan ik vervolgens meer leerlingen begeleiden en aftoetsen.

“De Smart Glasses App stelt me in staat om leerlingen op afstand te begeleiden tijdens zorgsituaties, wat reistijd en kosten bespaart!”

Download nu de case van Marja voor meer achtergrondinformatie