Skip to main content

Wij zijn Expertise op Afstand

Expertise op Afstand is onderdeel van GemVision, een Rotterdamse club van jonge innovatieve (zorg-)technologen die in 2016 voor het eerst kennis maakten met expertise op afstand door een Google glass te combineren met Skype…

Rotterdam Nederland

Expertise op Afstand is onderdeel van GemVision – een Rotterdamse club van jonge innovatieve (zorg-)technologen die in 2016 voor het eerst kennis maakten met expertise op afstand door een Google glass te combineren met Skype. 8 jaar later is GemVision uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van communiceren met behulp van smart glasses en het delen van beeld en geluid via de apps op telefoon en slimme bril in de zorg in Nederland.

In het hart van onze missie ligt een sterke overtuiging: iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring, kan uitblinken in elke baan wanneer ze worden geholpen met de juiste instructies op het juiste moment.

Wij worden gedreven door een krachtig doel: het benutten van het volledige potentieel van elke werknemer en hen in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen.

In de snel veranderende wereld van vandaag is er een toenemende vraag naar unieke individuen met specifieke vaardigheden. Het wordt steeds belangrijker om de juiste mensen op afstand in te zetten om anderen te ondersteunen. Efficiëntie is daarom essentieel.

In onze visie is elk lid van een team een expert op zijn eigen manier. We streven ernaar om individuen om te vormen tot buitengewone presteerders, door hun unieke talenten te benutten om opmerkelijke successen te halen. Door effectiviteit te maximaliseren en processen te stroomlijnen helpen we mee aan een krachtig team dat een blijvende impact achterlaat.

Expertise op Afstand wordt onwikkeld in samenwerking met toonaangevende zorginstellingen binnen de VVT, GGZ en revalidatiezorg. Ondertussen maken reeds tientallen zorginstellingen al gebruik van synchroon en asynchroon samenwerken met de Apps van Expertise op Afstand.

tante Louise
Zorgpartners Midden-Holland
WVO zorg
Streekziekenhuis Koningin Beatrix
Warande

De Expertise op Afstand app voor zorgprofessionals